πρόγραμμα αυτογνωσιακής ενδοσκόπησης

-๑ The Miracle ๑-

ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ. . . στο δρόμο για τον αυθεντικό εαυτό

Ας ξεκινήσουμε, υπενθυμίζοντάς σου πως...

το υλικό όσων θα σου ζητώ να κάνεις πράξη κάθε εβδομάδα μέσα από τα pdfs/ebooks, που συνοδεύουν την κάθε ενότητα, παραμένουν στην δική σου κατοχή για πάντα, ώστε να επανέλθεις σε αυτό όσες φορές το θελήσεις. Παράλληλα, η μη περιορισμένη χρονική πρόσβαση στο πρόγραμμα, σου προσφέρει την δυνατότητα να εργαστείς με το υλικό στον δικό σου προσωπικό ρυθμό και χρόνο, ανεξάρτητα από τον εβδομαδιαίο ρυθμό του προγράμματος.

Επίσης σου θυμίζω πως τόσο κατά την διάρκεια του προγράμματος, όσο και μετά το πέρας του, είμαι και θα παραμείνω στην διάθεσή σου για να σε βοηθήσω, αν θελήσεις να εμβαθύνεις σε κάποιο ιδιαίτερο για εσένα θέμα, μέσα από μία προσωπική συνεργασία.

-๑ 1η Ενότητα ๑-
β΄ μέρος - Αυτογνωσία... στον δρόμο για τον αυθεντικό εαυτό

Ο μόνος τρόπος για να οδηγηθεί ένας άνθρωπος στην αυθεντικότητά του είναι να γνωρίζει ποιος είναι.

Η ανθρώπινη ύπαρξη όμως, χαρακτηρίζεται από μία χαοτική πολυπλοκότητα που δυσκολεύει την ανθρώπινη αντίληψη να οδηγηθεί στην ουσιαστική και αυθεντική πληροφορία εντός της. Η πολυπλοκότητα αυτή δεν εμφανίζεται απαραίτητα, λόγω της πολυπλοκότητας της δομής της, αλλά κυρίως λόγω των οδών και των τρόπων που την έχουμε προσεγγίσει ως ανθρωπότητα.

Στην παρούσα ενότητα θα γνωρίσεις :

  • το βασικό περιεχόμενο της ανθρώπινης ύπαρξης
  • τη δομή της ανθρώπινης προσωπικότητας
  • τον βασικό βαθμό αυτογνωσίας σου σχετικά με την προσωπικότητά σου
  • τους ρόλους που χρειάζεται να υιοθετήσεις ώστε να μπορείς να σε μελετήσεις
  • πως να εντοπίζεις τις βασικές ανάγκες της παρούσας πραγματικότητας σου
  • πως να δίνεις λόγο στον εαυτό σου για να σου επικοινωνήσει οποιαδήποτε εσωτερική πληροφορία
  • τρόπους αξιοποίησης αυτών των πληροφοριών
  • πως μέσα από την εμβάθυνση σε κάθε ένα στοιχείο που απαρτίζει την προσωπικότητα, θα οδηγηθείς στην πηγή της προσωπικής σου αυθεντικότητας
  • και θα λάβεις τις κατάλληλες τεχνικές και εργαλεία για να αρχίσεις να αξιοποιείς πρακτικά την γνώση που θα συγκεντρώσεις σε σχέση με τον εαυτό σου

Για να φέρεις αλλαγές στη ζωή σου, οι οποίες θα είναι μόνιμες και όχι παροδικές, ένας δρόμος υπάρχει... αυτός της γνώσης του εαυτού σου.

Στο download link που ακολουθεί θα βρεις το υλικό του β' μέρους της 1ης ενότητας.   

Όροι Χρήσης : Αυτό το ψηφιακό σεμινάριο υπόκειται στους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και απαγορεύεται απολύτως η άνευ γραπτής αδείας της συγγραφέως κατά οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, ή άλλο), η αντιγραφή, φωτοανατύπωση και εν γένει αναπαραγωγή, εκμίσθωση ή δανεισμός, μετάφραση, διασκευή, αναμετάδοση στο κοινό σε οποιαδήποτε μορφή και η εν γένει εκμετάλλευση του συνόλου ή μέρους του έργου.