πρόγραμμα αυτογνωσιακής ενδοσκόπησης

-๑ The Miracle ๑-

ΦΥΣΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ... επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Ας ξεκινήσουμε, υπενθυμίζοντάς σου πως...

Το υλικό όσων θα σου ζητώ να κάνεις πράξη κάθε εβδομάδα μέσα από τα pdfs/ebooks, που συνοδεύουν την κάθε ενότητα, παραμένουν στην δική σου κατοχή για πάντα, ώστε να επανέλθεις σε αυτό όσες φορές το θελήσεις. Παράλληλα, η μη περιορισμένη χρονική πρόσβαση στο πρόγραμμα, σου προσφέρει την δυνατότητα να εργαστείς με το υλικό στον δικό σου προσωπικό ρυθμό και χρόνο, ανεξάρτητα από τον εβδομαδιαίο ρυθμό του προγράμματος.

Επίσης σου θυμίζω πως τόσο κατά την διάρκεια του προγράμματος, όσο και μετά το πέρας του, είμαι και θα παραμείνω στην διάθεσή σου για να σε βοηθήσω, αν θελήσεις να εμβαθύνεις σε κάποιο ιδιαίτερο για εσένα θέμα, μέσα από μία προσωπική συνεργασία.

-๑ 2η Ενότητα ๑-
ΦΥΣΙΚΗ ΑΡΜΟΝΙΑ... επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων

Είναι η ηρεμία, η γαλήνη και η ευδαιμονία πολυτέλεια στη ζωή σου ή αναφαίρετο δικαίωμά σου;

Ο σύγχρονος άνθρωπος χαρακτηρίζεται από το σύνδρομο του εσωτερικού θορύβου, που είναι ο κυριότερος αποτρεπτικός παράγοντας στον δρόμο της αυτογνωσίας, αλλά και το κυριότερο εμπόδιο που σου στερεί την δυνατότητα να γεύεσαι πλήρως την ομορφιά της ζωής που δημιουργείς για εσένα.

Μέσα από την παρούσα ενότητα θα αναπτύξεις τις ικανότητες της αυταγάπης και της αυτοφροντίδας με σκοπό να ανακτήσεις την φυσική σου αρμονία, αλλά και να είσαι σε θέση να επανέρχεσαι σε αυτήν όποτε το χρειάζεσαι.

Επιπλέον θα μάθεις τις κατάλληλες τεχνικές για να κάνεις επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της ύπαρξής σου, όποτε είναι απαραίτητο, για να μπορείς να συνεχίζεις να εξελίσσεσαι χωρίς το εμπόδιο της υπερφόρτισης και της κόπωσης που ανά περιόδους κατακλύζουν τόσο το σώμα, όσο και τις σκέψεις και τα συναισθήματα.

Στην παρούσα ενότητα θα γνωρίσεις :

  • Την Επαναφορά στη Φυσική Αρμονία - Ο χώρος μέσα σου
  • Αναγνώριση... το σύνδρομο του κουρασμένου θορύβου
  • Επαναφορά στη Φυσική Σωματική Αρμονία (Παθητική - Ενεργητική αποκατάσταση)
  • Αναζωογόνηση... Φυσική Αρμονία των Αισθήσεων
  • Αποσυμφόρηση... Φυσική Αρμονία Νόησης
  • Φυσική Αρμονία... Επαναφορά Εργοστασιακών Ρυθμίσεων

Στο download link που ακολουθεί, θα βρεις το υλικό της 2ης ενότητας.   

Όροι Χρήσης : Αυτό το ψηφιακό σεμινάριο υπόκειται στους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και απαγορεύεται απολύτως η άνευ γραπτής αδείας της συγγραφέως κατά οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, ή άλλο), η αντιγραφή, φωτοανατύπωση και εν γένει αναπαραγωγή, εκμίσθωση ή δανεισμός, μετάφραση, διασκευή, αναμετάδοση στο κοινό σε οποιαδήποτε μορφή και η εν γένει εκμετάλλευση του συνόλου ή μέρους του έργου.