πρόγραμμα αυτογνωσιακής ενδοσκόπησης

-๑ The Miracle ๑-

ΣΩΜΑ. . . το κοσμικό θαύμα

Ας ξεκινήσουμε, υπενθυμίζοντάς σου πως...

το υλικό όσων θα σου ζητώ να κάνεις πράξη κάθε εβδομάδα μέσα από τα pdfs/ebooks, που συνοδεύουν την κάθε ενότητα, παραμένουν στην δική σου κατοχή για πάντα, ώστε να επανέλθεις σε αυτό όσες φορές το θελήσεις. Παράλληλα, η μη περιορισμένη χρονική πρόσβαση στο πρόγραμμα, σου προσφέρει την δυνατότητα να εργαστείς με το υλικό στον δικό σου προσωπικό ρυθμό και χρόνο, ανεξάρτητα από τον εβδομαδιαίο ρυθμό του προγράμματος.

Επίσης σου θυμίζω πως τόσο κατά την διάρκεια του προγράμματος, όσο και μετά το πέρας του, είμαι και θα παραμείνω στην διάθεσή σου για να σε βοηθήσω, αν θελήσεις να εμβαθύνεις σε κάποιο ιδιαίτερο για εσένα θέμα, μέσα από μία προσωπική συνεργασία.

-๑ 3η Ενότητα ๑-
ΣΩΜΑ. . . το κοσμικό θαύμα

Είναι το σώμα σου απλώς ένα όχημα που κουβαλά το μυαλό, την καρδιά, την ύπαρξη; Ή είναι ένας καμβάς ζωγραφικής για στόλισμα και θαυμασμό; Ή μήπως ένα σκεύος ηδονής, ικανοποίησης, απόλαυσης και αναπαραγωγής; Ίσως όλα τα παραπάνω μαζί... ή πολλά περισσότερα;

Το σώμα είναι η πρώτη σου κατοικία. Είναι ο τόπος που σε στηρίζει σε όσα κάνεις καθημερινά. Εκείνο που σε τροφοδοτεί με ενέργεια για να εργαστείς, να απολαύσεις, να δημιουργήσεις, να ζήσεις κάθε εμπειρία και περιπέτεια της ζωής σου.

Είναι ο πρωταρχικός κρίκος σύνδεσής σου με όσα είσαι και τον κόσμο. Ενώ ταυτόχρονα μπορεί να αποτελέσει και έναν περιορισμό, αφού είναι το πρώτο φυσικό σύνορο προς τον εαυτό και το περιβάλλον.

Όλα όσα είσαι και ζεις, ξεκινούν και καταλήγουν στο σώμα σου και ακριβώς για τον λόγο αυτό, αποτελεί ένα από τα θεμέλια βήματα αυτογνωσίας που χρειάζεται να κάνεις, γιατί ο τρόπος που διαχειρίζεσαι το σώμα σου, φανερώνει ποιος αληθινά είσαι...

Στην παρούσα ενότητα θα γνωρίσεις :

  • Το θαύμα από αστερόσκονη
  • Το Βασίλειο του σώματος
  • Η αίθουσα των αισθήσεων
  • Η αίθουσα της μνήμης
  • Η αίθουσα της αλήθειας
  • Αγάπη... η σχέση σου με το σώμα σου
  • Διατροφή... είσαι ό,τι τρως ή τρως ό,τι είσαι;
  • Σωφροσύνη... η σοφία της πρόληψης

Στο download link που ακολουθεί, θα βρεις το υλικό του α' μέρους της 3ης ενότητας.   

Όροι Χρήσης : Αυτό το ψηφιακό σεμινάριο υπόκειται στους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και απαγορεύεται απολύτως η άνευ γραπτής αδείας της συγγραφέως κατά οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, ή άλλο), η αντιγραφή, φωτοανατύπωση και εν γένει αναπαραγωγή, εκμίσθωση ή δανεισμός, μετάφραση, διασκευή, αναμετάδοση στο κοινό σε οποιαδήποτε μορφή και η εν γένει εκμετάλλευση του συνόλου ή μέρους του έργου.