πρόγραμμα αυτογνωσιακής ενδοσκόπησης

-๑ The Miracle ๑-

ΣΚΕΨΕΙΣ... το μεγάλο πανηγύρι

Ας ξεκινήσουμε, υπενθυμίζοντάς σου πως...

το υλικό όσων θα σου ζητώ να κάνεις πράξη κάθε εβδομάδα μέσα από τα pdfs/ebooks, που συνοδεύουν την κάθε ενότητα, παραμένουν στην δική σου κατοχή για πάντα, ώστε να επανέλθεις σε αυτό όσες φορές το θελήσεις. Παράλληλα, η μη περιορισμένη χρονική πρόσβαση στο πρόγραμμα, σου προσφέρει την δυνατότητα να εργαστείς με το υλικό στον δικό σου προσωπικό ρυθμό και χρόνο, ανεξάρτητα από τον εβδομαδιαίο ρυθμό του προγράμματος.

Επίσης σου θυμίζω πως τόσο κατά την διάρκεια του προγράμματος, όσο και μετά το πέρας του, είμαι και θα παραμείνω στην διάθεσή σου για να σε βοηθήσω, αν θελήσεις να εμβαθύνεις σε κάποιο ιδιαίτερο για εσένα θέμα, μέσα από μία προσωπική συνεργασία.

-๑ 4η Ενότητα ๑-
ΣΚΕΨΕΙΣ... το μεγάλο πανηγύρι

Είναι ολοκληρωτικά ουτοπικό να πιστεύει κανείς, πως μέσα στο μυαλό του θα μπορούσαν να σωπάσουν ή και να σταματήσουν οι σκέψεις.

Σύμφωνα με αυτό πολλοί άνθρωποι έχουν φτάσει να νιώθουν και να θεωρούν το μυαλό τους σαν τον εχθρό που δεν τους αφήνει να ησυχάσουν, ακόμη και όταν προσπαθούν να κοιμηθούν.

Σε αυτήν την ουτοπία έρχονται να προστεθούν διάφορες θεωρήσεις, οι οποίες λένε όσα δεν πρέπει να σκέφτεσαι, όσα χρειάζεται να σκεφτείς αλλιώς και σε πολλές περιπτώσεις ακόμη και τι θα έπρεπε να σκέφτεσαι για να είσαι καλά, είτε συμφωνείς, είτε όχι, γιατί έτσι θα βρεις την ησυχία σου.

Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα ή κρύβεται κάπου αλλού η αλήθεια;
Το μυστικό σε αυτήν, την ακατάπαυστα, θορυβώδη κατάσταση είναι ένα...
"Ο μόνος που δεν είναι ένοχος είναι το μυαλό σου!"

Στην παρούσα ενότητα θα γνωρίσεις :

  • Σκέψεις... φίλοι ή εχθροί;
  • Σκέψεις... το μεγάλο πανηγύρι
  • Συννεφιές... διαχείριση μη ευχάριστων σκέψεων
  • Ηλιαχτίδα... διαχείριση ευχάριστων σκέψεων
  • Παραγωγικότητα... τέχνη & τεχνική στη σκέψη
  • H τέχνη της μεγάλης εικόνας

  • H τέχνη του "think out of the box"

Στο download link που ακολουθεί, θα βρεις το υλικό της 4ης ενότητας.   

Όροι Χρήσης : Αυτό το ψηφιακό σεμινάριο υπόκειται στους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και απαγορεύεται απολύτως η άνευ γραπτής αδείας της συγγραφέως κατά οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο (ηλεκτρονικό, μηχανικό, ή άλλο), η αντιγραφή, φωτοανατύπωση και εν γένει αναπαραγωγή, εκμίσθωση ή δανεισμός, μετάφραση, διασκευή, αναμετάδοση στο κοινό σε οποιαδήποτε μορφή και η εν γένει εκμετάλλευση του συνόλου ή μέρους του έργου.