αυταξία the journal


Το journal ΑΥΤΑΞΙΑ είναι ένα τρίμηνο καθοδηγούμενο ημερολόγιο ανάπτυξης της αυταξίας σου, που οδηγεί στην ενίσχυση της αυτό-εκτίμησής, της αυτοπεποίθησής και της αυτοεικόνας σου, με έναν πολύ απλό και ευχάριστο τρόπο. 

Με την χρήση του οδηγείσαι στην αντικειμενική αντίληψη της αξίας του εαυτού σου, χωρίς ταυτόχρονα να ενισχύονται οι ναρκισσιστικές και εγωικές τάσεις, που από φύση χαρακτηρίζουν τον άνθρωπο.

Είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να απαιτεί ελάχιστο χρόνο από εσένα και είναι βασισμένο στις αρχές τις σύγχρονης θετικής ψυχολογίας, ώστε να λάβεις από αυτό αλλαγές, όπως στον τρόπο που αξιολογείς τον εαυτό σου, στον τρόπο που τον κρίνεις, στην αντικειμενική θεώρηση των δυνάμεών σου, αλλά και στην ανακάλυψη των υποτιμημένων υπερδυνάμεών σου, που καθημερινά σε στηρίζουν, αλλά δεν εκτιμούνται κατάλληλα, για να αποτελέσουν την βάση, επί της οποίας θα χτίσεις καλύτερα και ποιοτικότερα αποτελέσματα σε κάθε τομέα της ζωής σου. 

Τα journals είναι ένα από τα αποτελεσματικότερα εργαλεία της σύγχρονης θετικής ψυχολογίας, τα οποία χρησιμοποιούνται τόσο σε μονοπάτια αυτό-εξερεύνησης και αυτό-ανακάλυψης, όσο και σε περιπτώσεις θεραπείας σε κάποιες μορφές κατάθλιψης. 

Σύντομα κοντά σας, σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή, στην Ελληνική έκδοση.

Όλα τα μέλη του Compose a DreamLife Coaching & Mentoring, θα ενημερωθούν για την δημόσια έκδοση του ημερολογίου και θα έχουν πρόσβαση στην αγορά του, πριν κυκλοφορήσει στα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία, λαμβάνοντας επιπλέον έκπτωση 20%.

Αν επιθυμείς και εσύ να λάβεις τα παραπάνω, αποκλειστικά για τα μέλη μας, προνόμια κάνε την εγγραφή σου εδώ.

Επιπλέον, και αποκλειστικά, για όσα μέλη του Compose a DreamLife Coaching & Mentoring παρακολουθούν το πρόγραμμα ενίσχυσης αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης, "ΑΥΤΑΞΙΑ", το "the journal ΑΥΤΑΞΙΑ", παρέχεται δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή. 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα "ΑΥΤΑΞΙΑ" εδώ.