Περιπέτειες Χαλάρωσης & Ελεύθερος Χρόνος 

Στις περιπέτειές και στον ελεύθερο χρόνο είναι που ανταμώνουμε όλη τη μαγεία της ζωής μας.
Όχι από την όψη της διασκέδασης, μα από την όψη της ψυχαγωγίας.
Εδώ είναι που είμαστε ο εαυτός μας έξω από τους ρόλους. Εδώ βιώνουμε για πρώτη φορά τον εαυτό που θα γίνουμε. Εδώ συναντούμε την έμπνευση. Εδώ ανταμώνουμε με ανθρώπους, μέρη, ιδέες, δραστηριότητες και όνειρα που μας μετασχηματίζουν.
Εδώ... που όλη η αυθεντικότητα ξεδιπλώνεται αβίαστα μέσα από την βιωματική εμπειρία του ίδιου μας του εαυτού.
Καλώς όρισες στις περιπέτειές μου!

Παρότι έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από αυτήν την περιπέτειά μου, ήθελα πολύ να την μοιραστώ, αλλά προβληματιζόμουν ως προς το γεγονός πως θα χρειαζόταν να μιλήσω και να περιγράψω έναν άλλο άνθρωπο, χωρίς να γνωρίζω αν οι απόψεις μας συγκλίνουν.

Μία από τις πιο δημιουργικές περιπέτειες της ζωής μου είναι το να συναντώ ανθρώπους.

Πως μπορεί κανείς να επιβιώσει σε έναν κόσμο που κινείται από το ψέμα, την υποκρισία, την κακία και τον ωφελιμισμό, χωρίς να εξομοιωθεί με όλα αυτά;

Έχεις και εσύ βιώματα τα οποία δεν μπορείς να περιγράψεις, γιατί δεν έχεις την μία και μοναδική, κατάλληλη και σαφή λέξη, που να μπορεί να μιλήσει επαρκώς για την κατάσταση που βίωσες;

Τα μεταμορφωτικά σχολεία της ζωής τα συναντάς απρόσμενα στις οδούς των περιπετειών σου. Εμφανίζονται σχεδόν πάντα απρόσκλητα… κι αν είσαι έτοιμος να βουτήξεις στη μαθήτευση, σε μυούν σε έναν κόσμο που ποτέ δεν θα μπορούσες να προσεγγίσεις και να αγγίξεις με την απλή λογική και την τυπική διδασκαλία.

Το παρόν θέμα είναι ένα από τα ιδιαίτερα που θα συναντήσεις στην στήλη μου "Περιπέτειες χαλάρωσης και ελεύθερος χρόνος".
Και μέσα από αυτό θα σε προτρέψω να παρακολουθήσεις τις καρδιές ανθρώπων από όλον τον κόσμο να τραγουδούν την αγάπη.